Print << Terug

Meester Jos neemt afscheid van Kindcentrum de Vossestaart

Afscheid van mijn mooiste werkplek....


Na 17 jaar conciërge te zijn geweest, heb ik vandaag officieel helaas zelf afscheid moeten nemen, met een lach 😂 en een traan 🥲.
En wát voor een afscheid! 
Overladen met cadeaus, tekeningen, lekkere dingen, foto’s, brieven, kaarten, gewoon te veel om op te noemen. Dit alles van leerlingen, lieve collega’s, Peuter Speel Groep, de Oekraïense klas, en ouderraad. 

Deze ochtend een leuk raad-spel gespeeld met groepen 1,2,3.
Memorie met groepen 4,5, en een ‘raad-klusjes’ spel met groepen 6,7 en 8. Ook een snelle tekencursus voor de Oekraïense kinderen gegeven, en wat deden ze het allemaal goed 👌✍️
Ook was ik even een jury voor een fotowedstrijd. De kinderen hadden hun mooiste foto's tentoon gesteld, alle foto’s waren eigenlijk allemaal even mooi! Mijn keuze viel op de foto van Maud!! Gefeliciteerd Maud!!!

Iedereen hartelijk dank voor deze overweldigende ochtend, ik ben er erg van onder de indruk, en wat heeft iedereen zich ingezet!! 🙏

Ik kom zeker nog een keer op de koffie ☕️☕️ maar een ding is zeker, ik ga alles en iedereen zeker missen 😘 Iedereen heel veel succes op de leukste school van Nederland.
GroetjOs!
Media
  • IMG_5319

Mijn kind


Klik hier om naar de groepenpagina te gaan.