DirecteurIk ben Nanda de Wit en ik ben in schooljaar 2016-2017 begonnen als locatie coördinator op Kindcentrum de Vossestaart. Vanaf 1 augustus 2019 is de functie van locatie coördinator overgegaan in directeur van deze prachtige school!
Samen in beweging is ons motto.
Onze speerpunten zijn:
-Bewegend leren, een werkvorm die de lesstof beter laat beklijven. Bewegend leren passen we toe binnen de les (zowel in de klas als buiten de klas) Ook is ons schoolplein afgestemd op deze werkvorm, van bewegend leren tot natuurlijk bewegen en het aanbieden van verschillende sport/ en spelmogelijkheden.
-Vak adoptie en maatwerk bieden. Elke leerkracht is verantwoordelijk op onze school voor zijn- haar vakgebied (rekenen, taal-lezen, spelling en taal). In de praktijk betekent dit dat we wisselen tussen de vakgebieden met leerlingen en leerkrachten. Iedere leerkracht is binnen zijn- haar vakgebied verantwoordelijk voor alle leerlingen (en dus kan er maatwerk qua lesstof aangeboden worden voor elk kind). Alle kinderen rouleren mee binnen dit systeem. Zo hebben we de meeste expertise op elk vakgebied afzonderlijk op school.
-Noaberschap; de school is een spil binnen de gemeenschap en wij zoeken gedurende het gehele jaar verbinding tussen de diverse verenigingen en de commissie Hall Leeft. We kunnen elkaar helpen en "groeien" allemaal binnen onze mogelijkheden.
-muziekimpuls: in schooljaar 2016/2017 hebben we deze subsidie toegekend gekregen. Muziekvereniging DES sluit aan bij onze samenwerking/ verbinding. Dit jaar werken we weer aan een project om de hele gemeenschap te laten meegenieten met ons kerstfeest in de kerk en op de Muzemarkt aan het eind van het schooljaar.

Graag licht ik u bovenstaande nog eens toe in een gesprek, wellicht tot snel een keer!

Mvg Nanda de Wit,
nandadewit@archipelprimair.nl
0313652046

Mijn kind


Klik hier om naar de groepenpagina te gaan.